“The Feliuettes”, doble temporada al teatre Maldà

“The Feliuettes” s’estrena el 3 de juny al teatre Maldà i s’hi està fins al 21 de juny. Després de les bones crítiques que rep, l’espectacle repeteix temporada, aquesta vegada del 10 al 27 de setembre.

Crítiques de l’espectacle AQUÍ

L’espectacle a mitjans de comunicació:

Tria 33

Versió RAC1

Cadena SER. L’hora B.

Cadena SER. Espècies Protegides.

Connexió Barcelona. BTV.

Dramatúrgia: Xavi Morató Direcció: Martí Torras Mayneris Direcció musical i arranjaments: Gerard Sesé Intèrprets: Laia Alsina, Maria Cirici, Laura Pau i Gerard Sesé Veu en off: Núria Feliu Disseny de llums: Antoni Font Mir Disseny de so: Jordi Agut Moviment: Marghe Bergamo Vestuari: Iztok Hrga Espai escènic: Martí Torras Mayneris Foto: Nil Bofill Vídeo: Joan Cid Disseny del logo: Toni Galmés Producció: Irene Soler Una producció de The Feliuettes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s