Presentació del disc “Diumenge” al Black Music Festival

The Feliuettes (Maria Cirici, Laura Pau, Laia Alsina) som les coristes del disc “Diumenge”, d’Eduard Gener, que hem presentat a la Sala Planeta dins del Black Music Festival, amb molt bona acollida de públic i crítica:

Després de passar pel programa Divendres de TV3, i pel Black Music Festival, la propera parada és el Jamboree de Barcelona.

“Eduard Gener es va presentar a La Planeta amb banda completa, de gran nivell” Diari Ara

“Per enregistrar Diumenge, Eduard Gener ha reunit una banda tan extensa com compacta: Andreu Moreno, bateria; Carles Ratera, baix; Pau Boïgues, guitarra; Mateu Peramiquel, orgue Hammond; Genís Bou (The Gramophone Allstars), saxo baríton; Nil Mujal, saxo tenor; Pep Garau, trompeta, i les coristes The Feliuettes: Maria Cirici, Laia Alsina i Laura Pau. En aquest disc també destaca, respecte al primer, la presència de veus femenines: “La meva veu és una mica apagada i, per compensar-ho, buscava el color d’unes veus femenines, més blanques que no pas negres, com les que acompanyen alguns cantautors italians.””El Punt Avui

“Comença la funció amb diverses cançons lligades com “Fes-me l’any” i “La meva ombra” i amb elles, els aplaudiments i les picades al terra de fusta de la platea vibren per tota la sala.”La Tornada

Podeu escoltar el disc sencer aquí: Diumenge, Spotify

Fotografies de Pau López, Eva Moya, Joan Farrà